salogbeautybox.se

2015-04-07 // Kategori: Allmänt
Kikade in lite på salongbeautybox.se och hittade en vldigt rolig grej som jag faktiskt aldrig sett innan som jag bara var tvungen att dela med mig av haha. Det kallas Chinup patch, som man sätter under hakan/på halsen och låter sitta där i 45 minuter och efter några tiotals timmar ska man se resultat av en minskad dubbelhaka och ett ansiktlyft. Tyckte det var en liten annorlunda grej och skuolle vara väldigt kul att prova och se om den funkar haha. Är det någn av er kanske som har tesat denna eller något liknande? 
Chinup patch
Sedan hittade jag också denna roliga och intressanta ansiktsmasken. Skulle tydligen vara bra för trött och uttorkande hy. Och det är perfekt för mig på vinter och vår då jag brukar få torr hy. Den minimerar också pormasker som alltid är super. Det jag fastnande för just var att den var så rolig formad direkt i paketet. Har aldrig sett en sådan innan och fattar inte rikitigt hur den funkar och man inte ska "smeta" ut den själv. Var väldigt rolig och lite intrssant mask iallafall och skulle också vara väldigt kul att testa denna. 
Golden collagen face mask
Sen tyckte jag denna oljan för naglarna var grymt smart. Det är som en rollon. Hur smart? Den är väldigt liten också, 4 ml. Vilket gör att man kan ha med den överallt och när man känner för det smeta på lite. Det är ingen pump heller vilken gör att man inte behöver använda undersidan av handen för att smeta ut det. Så slipper man ju att bli kladdig.Självaste oljan verkar ju också vara väldigt bra. Den är både för nagelband och naglarna. 
Nail drops 4 ml rollon

→ Design: mslfoto.blogg.se