Vad jag tycker om gel-eyeliner

2015-03-24 // Kategori: Allmänt
Vad är egentligen bäst? Gel, cake, liquid eyeliner? Den finns många olika former och "Konsistenser" på eyeliners och som är bra att använda vid olika tillfällen. 
Gel-eyeliner applicerar man med en pensel som är tunn och liten för att få finaste resultatet. Det kan vara lite svårt i början att applisera med en pensel som är mjuk. Det var det iallafall för mig, när den var så mjuk så blev det inte längre att man använde toppen av pensel för den böjde sig så mycket.
 
När jag använder gel-eyeliner rekomenderar jag att ha lite torkad eyeliner på. Visst, det kanske låter lite äckligt med det är mitt tips som funkar väldigt bra för mig. Men då gäller det att tvätta borsten ofta så det inte kommer in massa smuts i eyeliners osv. Varannan eller var tredje gång man använder den rekomenderar jag. 
 
En gel-eyeliner som jag tipsar om är Maybelline NewYork Eyestudio lasting draa gel eyeliner (01 black) som jag tycker är super. Är mycket produkt och ger är väldigt svart färg, kolsvart. Håller även väldigt länge, vissa eyeliners kan det bli så att vissa delar faller av så det blir som små hål vilket inte är snyggt. Men öven lätt att tvätta bort med sminkbortagningen. 
 
Dock en eyeliner som jag dissar är en från Wetnwild Cram Eyeliner little black dress vilket jag inte gillar eftersom den blir inte riktigt svart, den får ett mer "brunsvart" färg om ni förstår. Inte mycket pigmnt vilket jag inte gillar med eyeliners. 
 

→ Design: mslfoto.blogg.se