Modesto.se

2015-02-28 // Kategori: Allmänt
 
 
Tänkte inte bara blogga om smink härdanefter, utan också lite mode, kläder osv. 
Tycker absolut att ni ska checka in hemsidan modesto.se. Något ni absolut inte borde missa. 
 
Där finns massa kläder, accecoarer, skor, smink, inredning osv. Det bästa med sidan är just att den har något för alla. Det är massa olika stilar. Så alla hittar säkert något de gillar. 
Produkterna verkar absolut i bra kvalité som man ser på på vad folk tycker och priserna. 
Det finns många olika varumärken att välja på, inte så jättemånga som just jag har hört talas om faktiskt. Men tycker det verkar jättebra. 
 
Tycker det var väldigt många bra passningar, man kunde matcha till väldigt mycket och plocka ihop olika outfitsar. Fastnade också för vissa skor som finns i butiken. 
 
Det hade ju också en kategori, som jag blev glad av. Skönhet. Där hade de inte ett jättestort utbud kanske. Det var bara nagellack och EOS lipbalm. Men det var absolut inget att klaga på. Jättefina nagelllack, och fick insperation till nya fina vårnagellack som ni kommer se på mig i vår. 
EOS lipbalm tycker jag också är suuperbra. Har haft två olika dofter som redan är slut båda två. Det jag gillar med dessa är just att de är lite "tjockare" är de flesta läppbalsamen. Tjockare läppbalsam fungerar bättre till mina läppar. För jag får lätt "flagniga" läppar, och då hjälper det inte med t.ex. babylips. 
Är ju inget att klaga på att de doftar underbart också.
 
Vissa länkar de har i menyn har de inte lagt in några varor än. Som är synd, just för att de är just de kategorierna jag oftast brukar kolla och gilla. Så ska bli kul att se när de kommer in nya varor och produkter. Skulle absolut vara lika kul att se om de utökar deras skönhet kategori. Det är ju min kategori ;) Och de verkar absolut ha bra produkter som har kvalité.
 
Om man skulle beskriva denna hemsida med 3 ord är det bra kvalité, stilrent, något som passar alla. 
Hör får ni se mina favoriter från hemsidan!
 
 
 

→ Design: mslfoto.blogg.se